Algemene voorwaarden

 

Mulder Systems is een handelsnaam van elektrotechnisch installatie- en beveiligingsbedrijf A.M. Mulder & Zonen B.V. Op al onze aanbiedingen, aanvaardingen van opdrachten, mededelingen en overeenkomsten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007) van toepassing. Als de opdrachtgever consument is, zijn de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) van toepassing. De algemene voorwaarden liggen ter inzage op ons kantoor en zijn hieronder te downloaden.

 

Mulder Connect Data-Infra

Op al onze aanbiedingen, aanvaardingen van opdrachten, mededelingen en overeenkomsten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007) van toepassing. De algemene voorwaarden liggen ter inzage op ons kantoor en zijn hieronder te downloaden.

 

Mulder Connect Voice

Mulder Connect Voice is de handelsnaam van Telefacilities Bedrijfstelecommunicatie B.V. Op al onze aanbiedingen, aanvaardingen van opdrachten, mededelingen en overeenkomsten zijn de ICT-Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd op 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. De algemene voorwaarden liggen ter inzage op ons kantoor en zijn hieronder te downloaden.

 

Mulder Connect IT

Mulder Connect IT is de handelsnaam van Axxist IT B.V. Op al onze aanbiedingen, aanvaardingen van opdrachten, mededelingen en overeenkomsten zijn de ICT-Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd op 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. De algemene voorwaarden liggen ter inzage op ons kantoor en zijn hieronder te downloaden.

 

 

Download ALIB

 

Download AVIC

 

Download ICT-Office

Volg ons

Contactgegevens

Mulder Systems

Tweelingenlaan 129

7324 AR Apeldoorn

 

Mulder Connect

Laan van de Ram 59

7324 BW Apeldoorn

© 2018 Mulder Systems   |   Disclaimer   |   Voorwaarden

© 2018 Mulder Systems   |   Privacy   |   Voorwaarden