Menu

Disclaimer

 In deze disclaimer wordt verstaan onder:

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Mulder Connect BV
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn
Nederland
E-mail : info@mulderconnect.nl
Tel: +31 55 303 12 34
Fax: +31 55 303 12 35

Nieuws
Nieuw communicatiesysteem voor Brink Climate Systems
Van specialist in luchtverwarming is Brink uitgegroeid tot een allround adviseur en leverancier van systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en warmwaterbereiding. Lees meer >
Mulder Connected uitgebreid met IT Monitoring
Door uw ICT-omgeving actief te monitoren voorkomt u problemen. Met behulp van leverancier-specifieke software tools wordt uw omgeving op afstand door Mulder Connect beheerd en preventief onderhouden. Zo bent u ervan verzekerd dat er direct en doelgericht gewerkt wordt aan snelle oplossingen of nog beter: het voorkomen van problemen. Lees meer >
Internationaal onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand!
Wilt u maximale controle over uw belkosten en toch altijd zo lang en zo vaak bellen als u wilt? Lees meer >