Menu

Disclaimer

 In deze disclaimer wordt verstaan onder:

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Mulder Connect BV
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn
Nederland
E-mail : info@mulderconnect.nl
Tel: +31 55 303 12 34
Fax: +31 55 303 12 35

Nieuws
Mulder Connect wint 'Fastest Growing Dealer' Award
Op 17 april jl. heeft Mulder Connect met trots de 'Fastest Growing Dealer' Award in ontvangst mogen nemen, welke werd uitgereikt door Mobile Service en Yes Telecom. Mulder Connect heeft de award mogen ontvangen, dankzij de enorme groei in hun eigen Mulder Connect Mobile propositie. Lees meer >
Uitslag prijsvraag Week van de Techniek 2015
De onderstaande 5 deelnemers aan de Open dag van de Week van de Techniek maken kans op de Iphone 6. Lees meer >
Intermediair Uitzendbureau kiest voor Hosted VoIP
Begin dit jaar is Intermediair Uitzendbureau met al haar vestigingen overgestapt naar de Hosted VoIP oplossing van Mulder Connect. Intermediair Uitzendbureau heeft gekozen om hun oude telefoonsystemen te vervangen voor een flexibele en moderne telefonie omgeving uit de ‘cloud’. Lees meer >