BBL-Leerwerkplek

Punctueel, Pro- actief en een visitekaartje van het bedrijf!

Wanneer jij je hierin herkent, dan hebben wij de volgende leuke BBL-leerwerkplek waar jij als beginnende beroepsbeoefenaar praktische ervaring op kan doen!

Wie zijn wij?

Mulder Connect is dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonnementen, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed. Ook voor vlekkeloze data-infrastructuren en IT-omgevingen zodat alles binnen elk bedrijf gesmeerd loopt, is Mulder Connect dé partij. Heel trots zijn wij op de nominatie voor de Apeldoorn Business Award 2017. Daar wil jij toch ook bij horen?!

Wat verwachten wij van jou?

Je bent het eerste aanspreekpunt op de frontoffice en beheert de inkomende telefoongesprekken (eerste lijn). Je biedt ondersteuning aan diverse afdelingen door onder andere het verzorgen van mailingen, afspraken maken en agenda beheer. Daarnaast kun je organiseren, voorbereiden en notuleren van en bij vergaderingen. Je taken zijn het verzorgen van de postverwerking, en je verzorgt zakelijke correspondentie voor zowel in- als externe klanten op professioneel niveau. Ook beheer je kantoor en facilitaire artikelen.  

Wat vragen we nog meer?

  • Een opleiding Directie secretaresse/Management assistent niveau 3/4
  • Je bent gemotiveerd om je diploma te behalen
  • Je levert een actieve bijdrage
  • Je neemt initiatief en bent gemotiveerd om zelfstandig te leren werken
  • Je bent collegiaal en kunt goed werken in teamverband
  • Je bent representatief, een teamspeler, communicatief en sociaal vaardig

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Wat je moet doen?

Mail jouw CV met foto en motivatie naar m.amelink@mulderconnect.nl of stuur je motivatiebrief met CV en foto naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Mariska Amelink 
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn