Senior Engineer ICT

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Bij Mulder Connect zijn we steeds in beweging en altijd bezig met ontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Senior Engineer ICT.

Wij zijn
Mulder Connect is al sinds 1987 specialist in IT-omgevingen. Voor alles bedenken wij de juiste IT-oplossing. Netwerkontwerp, data-infrastructuur, hardware en software, maar ook de implementatie, beveiliging en het beheer van computernetwerken regelen wij van A tot Z. Ook als het gaat om  oplossingen voor mobiel werken, dataopslag, narrowcasting of een privé Cloudomgeving: je bent bij ons aan het juiste adres. Dit doen we met een team van topspecialisten die voor iedere vraag een passend antwoord hebben.

Daarnaast zijn wij dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonnementen, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed. Heel trots zijn wij op de nominatie voor de Apeldoorn Business Award 2017. Daar wil jij toch ook bij horen?!

Wij zoeken
Doe jij niets liever dan het inventariseren, inrichten en onderhouden van automatiseringsoplossingen bij jouw klanten? Ben je er het liefst ook zelf eindverantwoordelijk voor dat alles stabiel draait en van kwalitatief topniveau is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het installeren van computers, servers, computernetwerken en randapparatuur is voor jou gesneden koek. Voor het installeren, configureren en onderhouden van modems, routers en switches draai jij je hand niet om. Zelfstandigheid is your second name en dat geldt ook voor precies en netjes werken. Vakinhoudelijk ben je overal van op de hoogte en je vindt dat nauwkeurige registratie van uren en materialen een must is. Je bent ons visitekaartje en snapt dat goede duidelijke communicatie bij jouw werkzaamheden hoort. Ook kom je bij veel klanten over de vloer en je hoort en ziet dus veel. Je onderneemt dan ook direct actie bij een nieuwe vraag om zo onze dienstverlening uit te breiden.

Wat vragen we nog meer?

 • Microsoft, VMWare, Veeam en HP (Servers, Storage en Switching)
 • MBO+/HBO werk en denkniveau richting Informatica
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in middelgrote tot grote omgevingen binnen de IT
 • MCITP-EA/MCSA/MCSE gecertificeerd
 • Netwerkcertificering is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Technisch en administratief nauwkeurig kunnen werken (zowel zelfstandig als in teamverband)
 • In onverwachte en acute situaties ben jij de rust zelf
 • Passie voor IT
 • In het bezit van rijbewijs B en reizen is geen probleem
 • Je werkt graag in een team en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Bereid incidenteel ‘s avonds en/of in het weekend te werken

Wij bieden
Een job met uitdaging, afwisseling en zelfstandigheid bij een genomineerd Apeldoorn Business Award bedrijf. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Wij groeien en als je wilt, groei jij met ons mee. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden. Sleutelwoorden zijn resultaat, samenwerking, stabiliteit, innovatie en duurzaamheid.

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat je moet doen?
Mail nu jouw CV en motivatie naar d.vanderheijden@mulderconnect.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Danique van der Heijden
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

En doe eens gek: overtuig ons met een filmpje, verras ons met een fotoserie, bombardeer ons met selfies of bedenk iets anders waardoor wij niet om jou heen kunnen. We zijn benieuwd!

Acquisitie? Doe maar niet!