Vacature Skilled Servicedeskmedewerker ICT

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Mulder Connect groeit! En wij willen onze klanten op hun wenken kunnen blijven bedienen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Skilled Servicedesk Medewerker ICT. 

Wij zijn
Mulder Connect is al sinds 1987 specialist in IT-omgevingen. Voor alles bedenken wij de juiste IT-oplossing. Netwerkontwerp, data-infrastructuur, hardware en software, maar ook de implementatie, beveiliging en het beheer van computernetwerken regelen wij van A tot Z. Ook als het gaat om  oplossingen voor mobiel werken, dataopslag, narrowcasting of een privé Cloudomgeving: je bent bij ons aan het juiste adres. De Servicedesk ICT zorgt ervoor dat je ook na de implementatie altijd met iedere vraag bij ons terecht kunt.

Daarnaast zijn wij dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonnementen, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed. 

Wij zoeken
Bij de Servicedesk IT ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als er iets aan de hand is. Vragen, storingen, verzoeken: alles komt bij de Servicedesk IT binnen. Omdat je als geen ander zelfstandig kunt werken handel je dit allemaal zoveel mogelijk direct aan de telefoon af. Je snapt dat het daarmee niet afgelopen is en dat de communicatie hierover richting je collega’s heel belangrijk is. Verstoringen, geplande wijzigingsverzoeken, onderhoudswerkzaamheden en andere bijzonderheden die het gebruik van ICT middelen en functionaliteiten betreffen zet je door binnen de organisatie. Hierbij is precies en netjes werken van belang voor de registratie en afhandeling van meldingen. Het uiteindelijke doel van jouw werkzaamheden is een kwalitatief goed en stabiel resultaat. Directe communicatie met veel verschillende gebruikers is helemaal jouw ding en je kunt deze gebruikers op IT- niveau inschatten. Deze job mag je 40 uur per week bij ons komen doen!

Wat vragen wij nog meer?

 • Communicatief sterk
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Flexibele instelling
 • Makkelijk kunnen schakelen en communiceren op niveau
 • Makkelijk in omgang
 • Passie voor IT
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring met TOPdesk
 • Ervaring met Microsoft Server 2012 & 2016
 • Ervaring met Microsoft Windows 7, 8 & 10
 • Ervaring met Microsoft Office
 • Bekend met: Active Directory, File Servers, Exchange, Remote Desktop Servers
 • Bekend met werkplekbeheer

Wij bieden
Een job met uitdaging, afwisseling en zelfstandigheid bij een genomineerd Apeldoorn Business Award bedrijf. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Wij groeien en als je wilt, groei jij met ons mee. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden. Sleutelwoorden zijn resultaat, samenwerking, stabiliteit, innovatie en duurzaamheid. 

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat je moet doen?
Mail nu jouw CV en motivatie naar d.vanderheijden@mulderconnect.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Danique van der Heijden
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

En doe eens gek: overtuig ons met een filmpje, verras ons met een fotoserie, bombardeer ons met selfies of bedenk iets anders waardoor wij niet om jou heen kunnen. We zijn benieuwd!

Acquisitie? Doe maar niet!