Frontoffice Medewerker

Punctueel, pro- actief, administratieve duizendpoot en een visitekaartje van het bedrijf! 

Wanneer jij je hierin herkent, dan hebben wij de volgende leuke vacature voor jou! 

Wij zijn

Mulder Connect is dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonnementen, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed. Ook voor vlekkeloze data-infrastructuren en IT-omgevingen zodat alles binnen elk bedrijf gesmeerd loopt, is Mulder Connect dé partij. Heel trots zijn wij op de nominatie voor de Apeldoorn Business Award 2017. Daar wil jij toch ook bij horen?!

Wat verwachten wij van jou?

Je bent het eerste aanspreekpunt op de frontoffice en beheert de inkomende telefoongesprekken (eerste lijn). Je biedt ondersteuning aan diverse afdelingen door het verwerken van vele administratieve handelingen. Denk hierbij o.a. aan het verwerken van inkoopfacturen, het verwerken van urenstaten, factureren van werkbonnen en het inplannen van evaluatiegesprekken. Naast de administratieve handelingen ben je ook verantwoordelijk voor de werkkleding van onze monteurs en engineers, en zorg je samen met je naaste collega’s voor de facilitaire zaken op kantoor.

Wat vragen we nog meer?

  • Een afgeronde MBO opleiding;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Werkervaring op administratief vlak is een pré;
  • Je levert een actieve bijdrage;
  • Je neemt initiatief en bent gemotiveerd om zelfstandig te werken;
  • Je bent collegiaal en kunt goed werken in teamverband;
  • Je bent representatief, een teamspeler, communicatief en sociaal vaardig.

Wij bieden

Een job met uitdaging, afwisseling en veel zelfstandigheid. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Wij groeien en als je wilt, groei jij met ons mee. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden. Sleutelwoorden zijn resultaat, samenwerking, stabiliteit, innovatie en duurzaamheid.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Wat je moet doen?

Mail jouw CV met foto en motivatie naar m.amelink@mulderconnect.nl of stuur je motivatiebrief met CV en foto naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Mariska Amelink
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

En doe eens gek: overtuig ons met een filmpje, verras ons met een fotoserie, bombardeer ons met selfies of bedenk iets anders waardoor wij niet om jou heen kunnen. We zijn benieuwd!

Acquisitie? Doe maar niet!