Mulder Duurzaam: specialist in duurzame energie

Duurzaamheid: hét toverwoord als het gaat om besparing van energie en geld, en tegelijkertijd de bescherming van het milieu. Het mes snijdt aan twee kanten zou je zeggen en dat klopt! Er is dus geen enkele reden om niet met duurzaamheid bezig te zijn. Wel is het handig om iemand in te schakelen die verstand van zaken heeft. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Mulder Duurzaam is de groene tak binnen Mulder systems. Wij zijn dé specialist in energiebesparing voor bedrijven en particulieren. Zo kun je bij ons terecht voor zonnepanelen, LED verlichting en laadpalen voor elektrische auto’s. Maar ook als je je energieverbruik in de gaten wilt houden zijn we er voor je en met oplossingen voor spanning- en stroomverbetering helpen we je graag.

Het totaalpakket van DRM Duurzaam

Naast elektrotechnische besparingen kan je energie besparing niet los zien van de verwarmings-, water- en klimaat installatie.
Binnen DRM Duurzaam werken wij samen met 2 gerenommeerde partners. Zo kunnen we u van A tot Z helpen met totaalinstallaties. Wilt u meer weten over DRM Duurzaam? Klik dan hier!

Alles voor elektrisch laden met ConnectNed

Op het gebied van elektrisch laden helpen wij u met oplossingen op maat voor bedrijven én particulieren. Van laadpaalinstallatie en beheer tot laadpassen om te laden in heel Europa. Naast wand- en paaloplossingen hebben wij ook een verzonken laadstation dat bijna onzichtbaar in uw tuinontwerp of oprit is weg te werken.

Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud: wij regelen het snel en goed. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Natuurlijk geef je om het milieu én om je portemonnee! Bel daarom direct even en maak een afspraak!