Internet of Things

Internet of Things: een term die niet meer weg te denken is uit de wereld van vandaag. Klinkt leuk, maar wat is het precies? En hoe kun jij er je voordeel mee doen?

Met Internet of Things monitoren en regelen slimme computers via het internet allerlei zaken. Deze computers bestuur je dan met een app of met je stem. Zo kun je thuis of op het werk op afstand de verwarming hoger zetten en kijken wie er voor je deur staat. Of met je stem de lampen aan doen of muziek afspelen. Maar ook het uitlezen van wat jouw zonnepanelen aan stroom hebben opgewekt is geen enkel probleem.

Ook zakelijk is dit interessant

Veel processen kun je efficiënter inregelen omdat er veel automatisch gaat. Wat denk je bijvoorbeeld van car-sharing. Door middel van een app kunnen collega’s bedrijfsauto’s gebruiken en delen. Zo zijn er minder bedrijfsauto’s nodig en dat scheelt jou in de portemonnee. Ook je simkaarten volgen en op afstand resetten is met een druk op de knop geregeld. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat het Internet of Things voor jou kan betekenen?

Daar helpen wij je graag mee. Wij denken met je mee in de zoektocht naar de geschikte oplossing voor jou. We kijken samen waar voordeel te behalen valt. Zodat jij de bedrijfsprocessen nog slimmer en efficiënter kan maken. Misschien zelfs wel op een manier waarop je dat zelf nog niet had gedacht.

Dat wil je natuurlijk! Bel daarom gelijk even en maak een afspraak.

Vincent Gerharts

Vincent Gerharts

Bel (055) 303 1234
Mail v.gerharts@mulderconnect.nl

Erik Bosch

Erik Bosch

Bel (055) 303 1234
Mail e.bosch@muldersystems.nl