Mulder Connect Sports

Hoe haalt u het beste uit uw spelers? Dat kan door middel van data tracking: het meten, vastleggen en analyseren van bewegingen van de sporters. Bij Mulder Connect Sports vindt u het meest complete analysesysteem voor iedereen die verder wil komen en de top wil halen in de sport. Of het nu gaat om topsport of om een amateurclub: met deze tool worden prestaties tot op detail gemeten, verbeterd en worden doelen bereikt.

Zeer nauwkeurige datatracking

Ons analysesysteem is mede ontwikkeld door input van internationale topcoaches en wetenschappers. We meten realtime zowel fysieke als tactische parameters. Positiedata, videobeelden en baldata worden in één systeem gecombineerd zodat u precies kunt zien waar het goed gaat en waar nog verbetering nodig is. De beschikbare data die u meet zijn tot op de centimeter nauwkeurig. Door middel van speciale camera’s, draadloze streaming en touchscreen-technologie kijkt u live mee op uw tablet. U kunt direct analyseren wat er gebeurt en videofeedback geven als dat nodig is.

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden van ons analysesysteem zijn eindeloos. Zo kunt u het inzetten bij het verbeteren van fysieke of tactische prestaties. Maar ook bij blessurepreventie, revalidatietraining en bij het analyseren van trainingsmethodes ziet u direct wat er gebeurt en wat de resultaten zijn. Ook kunt u het systeem bijvoorbeeld gebruiken bij het vergroten van de veiligheid in stadions. Meer informatie over de toepassingen vindt u hier.

Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor u of voor uw club kunnen betekenen? Belt u ons dan meteen even en we komen graag bij u langs!

Marjolein Vink

Marjolein Vink

Bel (055) 303 1234
Mail m.vink@mulderconnect.nl

Fred Brouwer

Fred Brouwer

Bel (055) 303 1234
Mail f.brouwer@mulderconnect.nl