Hey mooierd!

Wat leuk dat je in me geïnteresseerd bent en een kijkje komt nemen! Graag vertel ik je alles over onze mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie.

Specialist in mobiele telefonie
Alles kan in de wereld van de mobiele telefonie. Maar wat past nu het beste bij jou? Mijn collega’s van Mulder Connect helpen je daar graag bij. Als specialist weten zij precies wat wel en niet mogelijk is. Maatwerk leveren is hun dagelijks werk en out-of-the-box oplossingen bedenken hun specialiteit.

Jij staat centraal
Of het nu gaat om toestellen, abonnementen, accessoires of complete mobiele oplossingen voor een telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: die kanjers van Mulder Connect regelen het en dat doen ze goed. En daar stopt het niet bij. Ook daarna staan ze altijd voor jou klaar. Ze ontzorgen, denken met je mee, nemen proactief contact op als je kunt besparen en service is hun middle name. Die persoonlijke aandacht maakt echt het verschil!

Telefonie zoals het hoort te zijn
Natuurlijk zijn bellen, sms-en en MB’s bij alle abonnementen onbeperkt. Geen achterdeurtjes en geen gezeur. Gewoon zoals het hoort. Zelfs een gratis analyse behoort tot de mogelijkheden.

Natuurlijk ben je geïnteresseerd
Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan en maak kans op een jaar lang gratis bellen! Ze vertellen je graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

Offerte aanvragen

2 + 12 =

Ga je met een ander?

Interesse, maar nog een contract bij een andere provider? Geef ons vast een seintje en je krijgt een speciale aanbieding tegen de tijd dat je contract verloopt.

Lopend contract?

10 + 7 =