Elektro Hulpmonteur

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!

Bij Mulder Elektro hebben we het druk. Daarom hebben we extra mensen nodig. We zijn op zoek naar een Elektro Hulpmonteur.

Wij zijn
Mulder Elektro is de elektrotechnisch specialist binnen Mulder Systems. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van elektrische installaties en soortgelijke systemen. Noodstroom, (nood)verlichting, laadpalen voor elektrische auto’s, huisinstallaties of (video)intercom: alles is mogelijk. Om te zorgen dat alles ook blijft draaien behoort inspectie en keuring volgens Arbo-richtlijnen NEN 3140 tot ons dagelijks werk. En gaat er toch iets mis? Dan staan wij 24/7 voor onze klanten klaar! 

Wij zoeken
Help je graag bij het aanleggen van elektrische installaties? Werk je nauwkeurig en vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken wij jou! Je helpt bij het monteren van leidingwegen en verdeelpunten en het monteren van sterk- en zwakstroom in buis, kabel of draadvorm. Ook assisteer je bij het samenstellen van verdeelkasten en het aansluiten van elektrische apparatuur.

Wat vragen we nog meer?
In het bezit van rijbewijs B
Goede communicatieve vaardigheden
Ervaring in de branche

Wij bieden
Een job met veel uitdaging en afwisseling. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat je moet doen?
Mail nu jouw CV en motivatie ter attentie van de heer E. Bosch naar e.bosch@muldersystems.nl. Per post kan natuurlijk ook:

Mulder Elektro
T.a.v. de heer E. Bosch
Tweelingenlaan 129
7324 AR Apeldoorn

Acquisitie? Doe maar niet!