Ervaren Elektromonteur

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Bij Mulder Elektro blijft het werk binnenstromen. Daarom zijn we op zoek naar een Ervaren Elektromonteur.

Wij zijn
Mulder Elektro is de elektrotechnisch specialist binnen Mulder Systems. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van elektrische installaties en soortgelijke systemen. Noodstroom, (nood)verlichting, laadpalen voor elektrische auto’s, huisinstallaties of (video)intercom: alles is mogelijk. Om te zorgen dat alles ook blijft draaien behoort inspectie en keuring volgens Arbo-richtlijnen NEN 3140 tot ons dagelijks werk. En gaat er toch iets mis? Dan staan wij 24/7 voor onze klanten klaar!

Wij zoeken
Is het aanleggen van elektrische installaties jouw specialiteit? En ben je thuis in zowel de zakelijke als de particuliere sector? Dan zoeken wij jou! Het monteren van leidingwegen en verdeelpunten is voor jou geen enkel probleem. Sterk- en zwakstroom monteren in buis, kabel of draadvorm is jouw dagelijks werk. En ook het samenstellen van verdeelkasten en het aansluiten van elektrische apparatuur doe je met het grootste gemak.

Wat vragen we nog meer?
Elektrotechnische opleiding op MBO niveau
Een geldig VCA certificaat
In het bezit van rijbewijs B
Goede communicatieve vaardigheden
Ervaring in de branche
Als je in Apeldoorn woont zou dat helemaal geweldig zijn.

Wij bieden
Een job met uitdaging, afwisseling en veel zelfstandigheid. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat moet je doen?
Mail nu jouw CV en motivatie ter attentie van de heer E. Bosch naar e.bosch@muldersystems.nl. Per post kan natuurlijk ook:

Mulder Elektro
T.a.v. de heer E. Bosch
Tweelingenlaan 129
7324 AR Apeldoorn

Acquisitie? Doe maar niet!