Vacature HR-Manager

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Bij Mulder Connect stapelt het werk zich op, dus uitbreiding is geen overbodige luxe. Daarom zijn we op zoek naar een Algemeen Accountmanager.

Wij zijn
Mulder Connect is dé specialist in mobiele telefonie en bedrijfstelefonie. Toestellen, abonnementen, mobiele oplossingen voor telefooncentrale of bedrijfsnetwerk: wij regelen het en dat doen we goed. Ook voor vlekkeloze data-infrastructuren zoals wireless verbindingen, data-centers en glasvezel ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is Mulder Connect ook dé partij voor IT-omgevingen zoals computernetwerken, virtualisatie en managed services zodat alles binnen elk bedrijf gesmeerd loopt.

Wij zoeken
Werk jij het liefst in een klein team met grote ambities en zijn de woorden informeel en dynamisch op jouw lijf geschreven? Maakt het niet uit bij wie je aan tafel zit en ben je als een kameleon in staat om in iedere situatie als serieuze gesprekspartner het beste van jezelf en van Mulder Connect te laten zien? Dan hoor je bij ons! De uitdaging voor jou is om de vraag van onze klanten om te zetten naar een oplossing waarmee ze top geholpen, en dus heel erg blij zijn. Dat mag je 40 uur per week bij ons doen! Al die mooie projecten sluit je zelf af en nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt neem je hier natuurlijk in mee.

Wij bieden
Een job met uitdaging, afwisseling en zelfstandigheid bij een genomineerd Apeldoorn Business Award bedrijf. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Wij groeien en als je wilt, groei jij met ons mee. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden. Sleutelwoorden zijn resultaat, samenwerking, stabiliteit, innovatie en duurzaamheid.

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat je moet doen?
Mail nu jouw CV en motivatie naar d.vanderheijden@mulderconnect.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar onderstaand adres:

Mulder Connect
T.a.v. Danique van der Heijden
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn

Acquisitie? Doe maar niet!