Monteur Beveiliging

Wij kunnen jou heel goed gebruiken!
Bij Mulder Beveiliging kunnen we wel wat mankracht extra gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een Monteur Beveiliging.

Wij zijn
Mulder Beveiliging is dé specialist op het gebied van beveiligingstechniek. Een brandmeldsysteem, inbraakbeveiliging, cameratoezicht of toegangscontrole: niks is ons te gek. Wij draaien nergens onze hand voor om. Samen kijken we wat nodig is om onze klanten gerust te stellen. Vervolgens installeren we dit én regelen we het onderhoud.

Wij zoeken
Kun jij zelfstandig werken en ben je een kei in het aanleggen en in bedrijfstellen van beveiligingssystemen? Hebben inbraakdetectie-, toegangscontrole-, camera-, en branddetectiesystemen voor jou geen geheimen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat zowel in de particuliere als in de zakelijke markt aan het werk. Daar programmeer je de installaties en je gaat niet weg totdat alles vlekkeloos werkt.

Wat vragen we nog meer?

  • MBV/Elektrotechnische opleiding
  • MBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van rijbewijs B
  • In het bezit van een Verklaring van Betrouwbaarheid
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring in de beveiligingsbranche

Als je in Apeldoorn woont zou dat helemaal geweldig zijn.

Wij bieden
Een job met uitdaging, afwisseling en veel zelfstandigheid. Dompel je onder in onze dynamische organisatie en proef de relaxte sfeer. Sluit je aan bij een groep gedreven topcollega’s en voel je direct thuis. Wij groeien en als je wilt, groei jij met ons mee. Met je contract en salaris zit het wel goed en een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen behoort altijd tot de mogelijkheden. Sleutelwoorden zijn resultaat, samenwerking, stabiliteit, innovatie en duurzaamheid.

Deze baan wil jij natuurlijk! Wat je moet doen?
Mail nu jouw CV en motivatie naar Erik Bosch: e.bosch@muldersystems.nl

En doe eens gek: overtuig ons met een filmpje, verras ons met een fotoserie, bombardeer ons met selfies of bedenk iets anders waardoor wij niet om jou heen kunnen. We zijn benieuwd!

Acquisitie? Doe maar niet!