KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 1 september 2019 te beëindigen. Het betreft de volgende diensten:

ISDN1/2 enkelvoudig
ISDN2 meervoudig
PSTN (Analoog) meervoudig.

Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot 1 januari 2021 wordt ondersteund. Enkelvoudige analoge lijnen blijven wel bestaan. Een overstap met uw huidige ISDN/PSTN naar dezelfde dienst bij een andere aanbieder is geen alternatief.

Dit betekent dat deze klanten hun diensten in de komende periode moeten gaan vervangen. Zakelijke klanten gebruiken ISDN/PSTN-lijnen op dit moment voornamelijk voor traditionele telefonie-, alarm- en pin-diensten.

Een van onze specialismen is het behouden van uw huidige telefooncentrale, waarbij we uw ISDN-lijnen eenvoudig omzetten naar een toekomstbestendige IP-verbinding. De uitfasering van ISDN/PSTN kan ook hét moment zijn voor klanten om over te stappen naar een nieuwe VoIP oplossing van Mulder Connect! In beide gevallen begeleiden we u richting een toekomst zonder ISDN!

Gratis analyse
Nog een ISDN- of analoge lijn? Wij checken gratis uw huidige facturen en maken een passend aanbod. Vul snel ons contactformulier in en één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om samen de mogelijke vervolgstappen te bespreken.

Mulder Connect levert Hosted Telefonie, VoIP-telefooncentrales en VoIP/ISDN converters om klanten te helpen met de overstap naar IP-telefonie. Met name VoIP/ISDN converters kunnen eenvoudig ingezet worden met behoud van uw huidige ISDN telefooncentrale. Daarnaast levert de overstap naar IP-telefonie een leuke besparing op! Omdat we ook expertise in huis hebben op het gebied van beveiliging kunnen we tevens uw doormelding van het alarm overzetten op alarmering over IP.

Meer weten? Bel ons dan direct!